Troppstur KFUK hytta innenfor Tverken

Det innbys til troppstur til KFUK hytta ved Tverken fra 3. til 5. februar.

Oppmøte: Landfalltjern Kl. 18.00, 3. feb.

Vi er tilbake søndag ca kl. 13.00 på Landfalltjern, 5. feb.

Husk gode sko og varmt tøy. Det er spådd litt regn i helga så viktig at speiderne har med ekstra skift. Vi sover inne på hytta. Webkameraet på Tverken viser litt snø så vi går på beina innover (http://no.webcams.travel/w…/1387605887-Været-Tverken-Drammen).

 

Lederne ordner middag/kveldsmat fredag og lørdag. 

 

Pakkeliste: 

 • Sovepose/Liggeunderlag
 • Lommelykt/hodelykt
 • Varmt tøy og gode sko
 • Ekstra skift/Regntøy
 • Frokost og lunsj for lørdag og søndag.

40kr for kveldsmat og middag betales ved oppmøte eller vippses til gruppeleder.

Viktig at sekken pakkes slik at den kan bæres av den enkelte!

Gi beskjed til Daniel hvis du skal være med. Vel møtt på tur!


 • Åpen dag hos oss!

  Onsdag 31. august ønsker vi velkommen til alle som er nysgjerrig på hva man driver med i speidern hos oss. Det blir morsomme aktiviteter og litt å bite i. Alder ingen hindring, her er alle velkommen! Aktivitetene finner man på/rundt speiderhuset vårt i Helleristningen 59 (rett bak Åskollen skole). Vi begynner klokken 18.00! Vel møtt!


 • Velkommen til oppstart høsten 2021

  Da er vi klare for å finne frem skjorte, skjerf, kompass og kniv! Småspeiderne (1.-4. klasse) fortsetter på onsdager, mens speiderne i Troppen (5.-10. klasse) fortsetter møtene sine på torsdager. Oppstart for småspeiderne er onsdag 25. august klokken 17:30. Troppen starter opp torsdag 26. august klokken 18:00. Velkommen!


 • Oppdatering rundt aktivitetene våre i november

  Speidere skal alltid være beredt, og dette trener vi på hver eneste dag. Enten det gjelder praktiske ting slik som knuter, førstehjelp og kartkunnskap – eller mer mellommenneskelige ting slik som samhold, vennskap og samarbeid. Det er derimot ikke alt vi kan klare å være forberedt på, og ha kontroll på uten videre. Vi ser…