Sommeravslutning

Tirsdag 20. juni, kl. 17.30-19.30 inviterer vi til sommerfest for 1. Skoger speidergruppe. Alle gruppas speidere med familie er invitert.

Begivenheten finner sted på speiderhuset vårt på Åskollen. Det vil bli salg av pølser, drikke, kaker og lodd til svært gode priser. Speiderne står for underholdning. Vi ber hver familie ta med en liten gevinst hver (verdi 20-30 kr) til lotteriet.

Påmelding med antall personer sendes på e-post til post@1skoger.org innen 15.juni. Vi trenger også hjelp til kakebaking så gi beskjed hvis noen kan bake.  Velkommen!

 

Med hilsen,
Foreldrelaget i 1.Skoger

 


  • Åpen dag hos oss!

    Onsdag 31. august ønsker vi velkommen til alle som er nysgjerrig på hva man driver med i speidern hos oss. Det blir morsomme aktiviteter og litt å bite i. Alder ingen hindring, her er alle velkommen! Aktivitetene finner man på/rundt speiderhuset vårt i Helleristningen 59 (rett bak Åskollen skole). Vi begynner klokken 18.00! Vel møtt!


  • Velkommen til oppstart høsten 2021

    Da er vi klare for å finne frem skjorte, skjerf, kompass og kniv! Småspeiderne (1.-4. klasse) fortsetter på onsdager, mens speiderne i Troppen (5.-10. klasse) fortsetter møtene sine på torsdager. Oppstart for småspeiderne er onsdag 25. august klokken 17:30. Troppen starter opp torsdag 26. august klokken 18:00. Velkommen!


  • Oppdatering rundt aktivitetene våre i november

    Speidere skal alltid være beredt, og dette trener vi på hver eneste dag. Enten det gjelder praktiske ting slik som knuter, førstehjelp og kartkunnskap – eller mer mellommenneskelige ting slik som samhold, vennskap og samarbeid. Det er derimot ikke alt vi kan klare å være forberedt på, og ha kontroll på uten videre. Vi ser…