På vei hjem, Nord 2017 vel overstått

Etter nesten 2 uker på farten og på leir så er vi nå på vei ned igjen til Østlandet fra Bodø. Det har vært en bra leir, selv om været har vært noe uforutsigbart. Vi tar alle med oss mange minner fra Nord, men akkurat nå er fokus på å komme oss hele hjem. 

Det venter en kjapp stopp i Trondheim for bytte av tog før vi ender opp i Oslo og Drammen mandag morgen.

Tusen takk for en bra leir til alle som har vært med. Vi starter opp igjen i slutten av august – mer info kommer plutselig.

Fortsatt god sommer!


  • Åpen dag hos oss!

    Onsdag 31. august ønsker vi velkommen til alle som er nysgjerrig på hva man driver med i speidern hos oss. Det blir morsomme aktiviteter og litt å bite i. Alder ingen hindring, her er alle velkommen! Aktivitetene finner man på/rundt speiderhuset vårt i Helleristningen 59 (rett bak Åskollen skole). Vi begynner klokken 18.00! Vel møtt!


  • Velkommen til oppstart høsten 2021

    Da er vi klare for å finne frem skjorte, skjerf, kompass og kniv! Småspeiderne (1.-4. klasse) fortsetter på onsdager, mens speiderne i Troppen (5.-10. klasse) fortsetter møtene sine på torsdager. Oppstart for småspeiderne er onsdag 25. august klokken 17:30. Troppen starter opp torsdag 26. august klokken 18:00. Velkommen!


  • Oppdatering rundt aktivitetene våre i november

    Speidere skal alltid være beredt, og dette trener vi på hver eneste dag. Enten det gjelder praktiske ting slik som knuter, førstehjelp og kartkunnskap – eller mer mellommenneskelige ting slik som samhold, vennskap og samarbeid. Det er derimot ikke alt vi kan klare å være forberedt på, og ha kontroll på uten videre. Vi ser…