Oppstart for Flokken

Torsdag 24/8 er det oppstart for Flokken 3-4 klassinger (og Beverne 1-2 klassinger)

Vi ønsker de gamle speiderne velkommen tilbake og håper en del nye også finner veien til 1.Skoger-speiderne

Også i år satser Flokken på og hovedsakelig være en utegruppe som møtes hver torsdag fra 17:30-19:00 på parkeringsplassen øverst i Brønnbakken for aktiviteter i Nordbykollen.

Ved dårlig vær over tid, og for litt avveksling, kan vi også benytte speiderhuset ved Åskollen skole av og til.

Blir vi en litt større gruppe enn i fjor, skal vi i år prøve å dele Flokken og Beverne så de ulike aldersgrupper kan få ulike utfordringer på noen av møtene.

Nye rekrutter kan være med en gang eller to for å se hva vi driver med, og så kan en melde seg inn via linken «Bli Speider» på denne siden.

 

Er det spørsmål er det bare å ringe meg på 98264562, eller sende en mail på js@klev.net

Håper vi sees på Torsdag

hilsen Jon Simen


  • Åpen dag hos oss!

    Onsdag 31. august ønsker vi velkommen til alle som er nysgjerrig på hva man driver med i speidern hos oss. Det blir morsomme aktiviteter og litt å bite i. Alder ingen hindring, her er alle velkommen! Aktivitetene finner man på/rundt speiderhuset vårt i Helleristningen 59 (rett bak Åskollen skole). Vi begynner klokken 18.00! Vel møtt!


  • Velkommen til oppstart høsten 2021

    Da er vi klare for å finne frem skjorte, skjerf, kompass og kniv! Småspeiderne (1.-4. klasse) fortsetter på onsdager, mens speiderne i Troppen (5.-10. klasse) fortsetter møtene sine på torsdager. Oppstart for småspeiderne er onsdag 25. august klokken 17:30. Troppen starter opp torsdag 26. august klokken 18:00. Velkommen!


  • Oppdatering rundt aktivitetene våre i november

    Speidere skal alltid være beredt, og dette trener vi på hver eneste dag. Enten det gjelder praktiske ting slik som knuter, førstehjelp og kartkunnskap – eller mer mellommenneskelige ting slik som samhold, vennskap og samarbeid. Det er derimot ikke alt vi kan klare å være forberedt på, og ha kontroll på uten videre. Vi ser…