Troppsmøte på Lindum

Siden patruljene i troppen nå har møter på litt forskjellige tidspunkter ønsker vi å samles én gang i måneden og finne på noe litt utenom det vanlige. Dette kalles «Troppsmøter». Det er mange år siden vi hadde denne ordningen sist gang, så for de fleste er dette nytt. Patruljemøtene vil gå som vanlig.

Vi planlegger å ha møtet første onsdag i måneden, men siden det nå er høstferie denne uken har vi flyttet det en uke. Første troppsmøte er altså onsdag 11 oktober, klokken 18.00 til 20.00. Denne gangen har vi fått ordnet en omvisning på Lindum i Skoger hvor vi skal få ta nærmere titt på kildesortering og livssyklusen til søppelet vårt.

Vi må ha tilbakemelding innen mandag 9 oktober om speideren kommer – eller ikke.


  • Åpen dag hos oss!

    Onsdag 31. august ønsker vi velkommen til alle som er nysgjerrig på hva man driver med i speidern hos oss. Det blir morsomme aktiviteter og litt å bite i. Alder ingen hindring, her er alle velkommen! Aktivitetene finner man på/rundt speiderhuset vårt i Helleristningen 59 (rett bak Åskollen skole). Vi begynner klokken 18.00! Vel møtt!


  • Velkommen til oppstart høsten 2021

    Da er vi klare for å finne frem skjorte, skjerf, kompass og kniv! Småspeiderne (1.-4. klasse) fortsetter på onsdager, mens speiderne i Troppen (5.-10. klasse) fortsetter møtene sine på torsdager. Oppstart for småspeiderne er onsdag 25. august klokken 17:30. Troppen starter opp torsdag 26. august klokken 18:00. Velkommen!


  • Oppdatering rundt aktivitetene våre i november

    Speidere skal alltid være beredt, og dette trener vi på hver eneste dag. Enten det gjelder praktiske ting slik som knuter, førstehjelp og kartkunnskap – eller mer mellommenneskelige ting slik som samhold, vennskap og samarbeid. Det er derimot ikke alt vi kan klare å være forberedt på, og ha kontroll på uten videre. Vi ser…