Velkommen til årsfest!

Tid: Torsdag 7. desember, kl. 18:00-20:00
Plass: Varden Selskapslokaler (Svelvikveien 112)

Påmelding senest 3. desember!

Vi serverer kaffe, saft og kaker og har salg av lodd – så ta med en premie for maks 50.-!

Påmelding senest 3. desember til Clara Jacobsen (e-post: clara.jacobsen@ebnett.no, eller sms til 452 78 477), med anslag på hvor mange som kommer. Her er det bare å ta med hele familien!

Vi trenger hjelp med baking, så si fra hvis du kan bidra med noe godt!

 

Velkommen!

 

Mvh

Foreldrelaget i 1. Skoger speidergruppe

 


  • Åpen dag hos oss!

    Onsdag 31. august ønsker vi velkommen til alle som er nysgjerrig på hva man driver med i speidern hos oss. Det blir morsomme aktiviteter og litt å bite i. Alder ingen hindring, her er alle velkommen! Aktivitetene finner man på/rundt speiderhuset vårt i Helleristningen 59 (rett bak Åskollen skole). Vi begynner klokken 18.00! Vel møtt!


  • Velkommen til oppstart høsten 2021

    Da er vi klare for å finne frem skjorte, skjerf, kompass og kniv! Småspeiderne (1.-4. klasse) fortsetter på onsdager, mens speiderne i Troppen (5.-10. klasse) fortsetter møtene sine på torsdager. Oppstart for småspeiderne er onsdag 25. august klokken 17:30. Troppen starter opp torsdag 26. august klokken 18:00. Velkommen!


  • Oppdatering rundt aktivitetene våre i november

    Speidere skal alltid være beredt, og dette trener vi på hver eneste dag. Enten det gjelder praktiske ting slik som knuter, førstehjelp og kartkunnskap – eller mer mellommenneskelige ting slik som samhold, vennskap og samarbeid. Det er derimot ikke alt vi kan klare å være forberedt på, og ha kontroll på uten videre. Vi ser…