Godt nytt speiderår!

Troppen starter opp igjen noe forsinket med første troppsmøte onsdag 10 januar. Oppmøte på Aabeljordet. Ta med noe å ake på, speiderkniv og speiderkopp. Det blir aking og grilling i snøen! Dette gjelder altså alle i troppen, det blir ikke noen egne patruljemøter helt enda.

Familiespeiderne starter opp mandag 8 januar.

Flokken og beverne (småspeiderne) starter også onsdag 10 januar.🙂

Vi lederne gleder oss til å komme i gang med 2018 – og snart er også programmet for resten av året klart. Følg med på hjemmesiden vår fremover for oppdatert arrangementsplan (foreløpig veldig glissen).

Vel møtt!


  • Åpen dag hos oss!

    Onsdag 31. august ønsker vi velkommen til alle som er nysgjerrig på hva man driver med i speidern hos oss. Det blir morsomme aktiviteter og litt å bite i. Alder ingen hindring, her er alle velkommen! Aktivitetene finner man på/rundt speiderhuset vårt i Helleristningen 59 (rett bak Åskollen skole). Vi begynner klokken 18.00! Vel møtt!


  • Velkommen til oppstart høsten 2021

    Da er vi klare for å finne frem skjorte, skjerf, kompass og kniv! Småspeiderne (1.-4. klasse) fortsetter på onsdager, mens speiderne i Troppen (5.-10. klasse) fortsetter møtene sine på torsdager. Oppstart for småspeiderne er onsdag 25. august klokken 17:30. Troppen starter opp torsdag 26. august klokken 18:00. Velkommen!


  • Oppdatering rundt aktivitetene våre i november

    Speidere skal alltid være beredt, og dette trener vi på hver eneste dag. Enten det gjelder praktiske ting slik som knuter, førstehjelp og kartkunnskap – eller mer mellommenneskelige ting slik som samhold, vennskap og samarbeid. Det er derimot ikke alt vi kan klare å være forberedt på, og ha kontroll på uten videre. Vi ser…