Innkalling til dugnad på speiderhuset

Det er tid for vårens store sjau på speiderhuset, og speidere og foreldre innkalles til dugnad onsdag 23. mai, klokken 18.00 til 21.00.

Noe av det som skal gjøres er:

 • Rydde søppel og annet tjafs ute
 • Tømme og vaske den store speiderhengeren
 • Rydde loft
 • Tømme takrenner
 • Vaske speiderhus ute
 • Rydde bålplass og uteområder

Detaljerte lister vil være klare til dugnaden.

Gruppeleder tar med en ekstra henger som kan fylles med søppel og som kan kjøres på Lindum. Om det er noen som har utstyr for rydding ute, slik som en rake, hekkesaks eller lignende er det helt fint om man kan ta det med siden det er litt begrenset med utstyr på speiderhuset.

Vi fyrer opp vaffeljernet så ingen går sultne i alle fall! Det kan godt hende vi blir ferdige før 21.00, det kommer an på effektiviteten J

 

Vel møtt!


 • Åpen dag hos oss!

  Onsdag 31. august ønsker vi velkommen til alle som er nysgjerrig på hva man driver med i speidern hos oss. Det blir morsomme aktiviteter og litt å bite i. Alder ingen hindring, her er alle velkommen! Aktivitetene finner man på/rundt speiderhuset vårt i Helleristningen 59 (rett bak Åskollen skole). Vi begynner klokken 18.00! Vel møtt!


 • Velkommen til oppstart høsten 2021

  Da er vi klare for å finne frem skjorte, skjerf, kompass og kniv! Småspeiderne (1.-4. klasse) fortsetter på onsdager, mens speiderne i Troppen (5.-10. klasse) fortsetter møtene sine på torsdager. Oppstart for småspeiderne er onsdag 25. august klokken 17:30. Troppen starter opp torsdag 26. august klokken 18:00. Velkommen!


 • Oppdatering rundt aktivitetene våre i november

  Speidere skal alltid være beredt, og dette trener vi på hver eneste dag. Enten det gjelder praktiske ting slik som knuter, førstehjelp og kartkunnskap – eller mer mellommenneskelige ting slik som samhold, vennskap og samarbeid. Det er derimot ikke alt vi kan klare å være forberedt på, og ha kontroll på uten videre. Vi ser…