Oppstart høsten 2018

 

Sommeren er definitivt over og vi starter opp med speiding igjen i august. Første fellesaktivitet er «Sommerfesten» som ble flyttet til 30 august. Veldig hyggelig med alle som kommer innom!

Litt kjapp info om oppstart for de forskjellige enhetene:

 • Familiespeiding (0 til 5 år)
  • Oppstart for familiespeiding er ikke fastsatt enda. Dette vil bli avgjort på sommerfesten 30 august.
 • Småspeiderne (1 til 4 klasse)
  • Småspeiderleder Jon Simen skal finne på andre ting denne høsten og det er derfor behov for at noen andre kan ta over stafettpinnen og føre småspeiderne videre i riktig retning. Vi møtes på sommerfesten for å bli enige om oppstart/første møte.
 • Troppen (5- til 10 klasse)
  • Det blir satt opp nye patruljer for troppen i høst. Mer informasjon blir sendt ut separat.
  • Troppen har oppstart med første speidertur allerede 24 til 25 august – på Elvefestivalen! Mer informasjon kommer i løpet av neste uke.
  • Første felles troppsmøte er satt til 6 september, og patruljemøtene begynner uken etter, 13 september.

Vi gleder oss til å komme i gang!

 


 • Åpen dag hos oss!

  Onsdag 31. august ønsker vi velkommen til alle som er nysgjerrig på hva man driver med i speidern hos oss. Det blir morsomme aktiviteter og litt å bite i. Alder ingen hindring, her er alle velkommen! Aktivitetene finner man på/rundt speiderhuset vårt i Helleristningen 59 (rett bak Åskollen skole). Vi begynner klokken 18.00! Vel møtt!


 • Velkommen til oppstart høsten 2021

  Da er vi klare for å finne frem skjorte, skjerf, kompass og kniv! Småspeiderne (1.-4. klasse) fortsetter på onsdager, mens speiderne i Troppen (5.-10. klasse) fortsetter møtene sine på torsdager. Oppstart for småspeiderne er onsdag 25. august klokken 17:30. Troppen starter opp torsdag 26. august klokken 18:00. Velkommen!


 • Oppdatering rundt aktivitetene våre i november

  Speidere skal alltid være beredt, og dette trener vi på hver eneste dag. Enten det gjelder praktiske ting slik som knuter, førstehjelp og kartkunnskap – eller mer mellommenneskelige ting slik som samhold, vennskap og samarbeid. Det er derimot ikke alt vi kan klare å være forberedt på, og ha kontroll på uten videre. Vi ser…