Viktig informasjon om Covid-19 og gruppas aktiviteter

Som speidere har vi et naturlig samfunnsansvar. På bakgrunn av informasjon fra Folkehelseinstituttet (FHI), Norges speiderforbund og etter diskusjon internt har 1. Skoger speidergruppe besluttet å avlyse eller utsette alle arrangementer ut april. Dette er i tråd med kretsens beslutning om å avlyse/utsette alle arrangementer på kretsnivå inntil videre.

Det gjelder alt fra speidermøter, turer og andre arrangementer i gruppas og kretsens regi. Eventuelle unntak vil bli kommunisert direkte til de som er involvert, men på generelt grunnlag vil det ikke bli gjennomført noen aktiviteter som krever fysisk oppmøte. Vi tar en revurdering etter april vedrørende videre aktivitet.

Situasjonen og informasjon fra det offentlige endrer seg fra dag til dag og vi følger nøye med på utviklingen. Så fort vi har informasjon som gjør at situasjonen rundt smittefaren snur, vil vi informere om oppstart igjen.

Som en frivillig organisasjon er våre medlemmer vant til å gjøre en dugnadsinnsats, og dette er en av de viktigste dugnadene vi som speidere kan gjøre – akkurat nå.

Vi håper på forståelse for denne avgjørelsen. Det viktigste vi kan gjøre nå er å passe på oss selv, og andre ved å følge retningslinjene gitt av myndighetene.

Eventuelle spørsmål kan stilles direkte til gruppeleder eller enhetslederne.


  • Åpen dag hos oss!

    Onsdag 31. august ønsker vi velkommen til alle som er nysgjerrig på hva man driver med i speidern hos oss. Det blir morsomme aktiviteter og litt å bite i. Alder ingen hindring, her er alle velkommen! Aktivitetene finner man på/rundt speiderhuset vårt i Helleristningen 59 (rett bak Åskollen skole). Vi begynner klokken 18.00! Vel møtt!


  • Velkommen til oppstart høsten 2021

    Da er vi klare for å finne frem skjorte, skjerf, kompass og kniv! Småspeiderne (1.-4. klasse) fortsetter på onsdager, mens speiderne i Troppen (5.-10. klasse) fortsetter møtene sine på torsdager. Oppstart for småspeiderne er onsdag 25. august klokken 17:30. Troppen starter opp torsdag 26. august klokken 18:00. Velkommen!


  • Oppdatering rundt aktivitetene våre i november

    Speidere skal alltid være beredt, og dette trener vi på hver eneste dag. Enten det gjelder praktiske ting slik som knuter, førstehjelp og kartkunnskap – eller mer mellommenneskelige ting slik som samhold, vennskap og samarbeid. Det er derimot ikke alt vi kan klare å være forberedt på, og ha kontroll på uten videre. Vi ser…